SWIFRAUD Projekt

Feltöltés dátuma: 2013. február

SWIFRAUD „Csalásmegelőzést támogató adattárház, megjelenítési forma és logika fejlesztése” projekt célja a piacon egyedülálló termék megalkotása a korábban megvalósított „Univerzális jutalékrendszer” továbbfejlesztésének segítségével. A koncepció kidolgozása során az adatok gyors bevethetőségére helyeztük a hangsúlyt. Elsősorban tehát arra törekedtünk, hogy az adathalmazban lévő összefüggéseket és szabályszerűségeket gyorsan és jól értelmezhető formában meg lehessen jeleníteni.

A piacon számos, káreseményeket feldolgozó csalásfelderítő eszköz létezik. Ezek a megoldások a behajtási procedúrával összekapcsolva az utólagos károk enyhítésére alkalmasak, de a megelőzésre nem. Az iparági tendencia azonban azt mutatja, hogy a helyes megoldás a jutalékcsalások megelőzésében a korai felismerés. A csalás-megelőzési eszköz segítségével a kintlévőségek nagysága jelentősen csökkenthető.

Közreműködő szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu
www.nfu.hu
www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga  .

Univerzális jutalékrendszer Projekt

Feltöltés dátuma: 2009. június 1.

Az “Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának” keretein belül a vállalatunk Univerzális Jutalékrendszer kutatás-fejlesztése című pályázati projektje (GOP-1.3.1-08/2-2009-0095) vissza nem térítendő támogatásban részesült. A részben Európai Uniós forrásból megvalósuló fejlesztés egy olyan intelligens tarifa és jutalékmodell kidolgozására irányul, amely ún. komplex jutaléksémák használatára ad lehetőséget.

A rendszer összetettsége, ugyanakkor könnyű, egyedi paraméterezhetősége, skálázhatósága és rugalmassága révén kiváló megoldást jelent a pénzügyi, a biztosítási, az MLM és FMCG, valamint a telekommunikációs szektor számára.

Közreműködő Szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu
www.nfu.hu
www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga
www.jutalekrendszerek.hu

SWITV Projekt

Feltöltés dátuma: 2010. november 2.

Az “Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának” keretein belül a vállalatunk Értéknövelt Interaktív TV szolgáltatást támogató komplex IT rendszer fejlesztése című pályázati projektje (röviden: SWITV; GOP-1.3.1-09/A-2010-0033) vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A kifejlesztendő megoldás központi eleme a Swicon Értéknövelt ITV Szolgáltatásplatform, amely többek között ügyfélmenedzsment, set-top-box menedzsment, elszámolástámogatás és szolgáltatásmenedzsment modulokkal elégíti ki az értéknövelt ITV szolgáltatás igényeit. A Swicon Értéknövelt ITV STB Keretrendszer – a megoldás másik fontos eleme – egy olyan keretrendszer, amely azokat az elemi funkciókat valósítja meg, amelyekből a partnerek össze tudják állítani a saját szolgáltatásaik ügyféloldali funkcióit. A partnerintegrációs csomag pedig a csatlakozó partnerek számára biztosít fejlesztői támogatását, így a szolgáltatáshoz csatlakozó partnerek a műszaki integrációs feladataikat önállóan el tudják végezni és ellenőrizni is tudják az integrációjuk sikerességét.

Közreműködő Szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu
www.nfu.hu
www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga

SWISION Projekt

Feltöltés dátuma: 2012. február 6.

Az “Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program” keretein belül a Swicon Zrt. SWICON multimédia megoldásainak továbbfejlesztése internet alapú, komplex “end to end” multimédia tartalom elosztó, és integrált tartalom menedzselő megoldássá projektje (röviden: SWISION: KMOP-1.1.4-11/A-2011-0101.) vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt célja olyan innovatív, komplex CDN megoldás kifejlesztése, amely a jelenlegi rendszerek teljesítménye, a felhasználók és tartalomszolgáltatók (televízió, rádiócsatornák, műsorszórók, online videó kölcsönzőt működtetők és egyéb szervezetek) számára is költséghatékony módon, innovatív megoldásokkal szolgálja ki az igényeket.

Közreműködő Szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu
www.nfu.hu
www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga

SWICMS Projekt

Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 18.

A Swicon Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság európai uniós támogatást nyert az “Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program” által kiírt “Vállalatok komplex technológia innovációjának támogatása” tárgyú pályázaton. A projekt címe: Integrált Internetes Multimédia Tartalom Management rendszerfejlesztése. A projekt 2012. augusztus 1-jén kezdődött és 2013. év végén fejeződött be.

A projekt általános célja, hogy olyan megoldást valósítson meg. mely segíti az online tartalom kifehéredését és segítségével kialakíthatóak legyenek olyan online megoldások, melyekkel a jogtiszta tartalomfogyasztás biztosított.

A SWICON Zrt. a projekt keretében meglévő termékei továbbfejlesztését valósítja meg, mely a következő innovatív termékek és szolgáltatások kifejlesztését jelenti: integrált videó feldolgozás, encoding (kiskorúak védelme), több képernyős szórakoztatás, videó aggregátor, szolgáltatások támogatása, hüségprogramok integrálása, kampánymenedzsment.

Közreműködő Szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu
www.nfu.hu
www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga

USA Projekt

Feltöltés dátuma: 2013. augusztus

A Swicon Zrt. teljeskörű megoldásokat kínál ügyfelei számára az egyedi alkalmazások fejlesztése és kutatása, kompetencia management, alkalmazás és infrastruktúra üzemeltetés területén. Vállalkozásunk a pénzügyi/telco piacon stabil pozícióval rendelkezik. „A Swicon Zrt. nemzetközi versenyképességének növelése elsősorban az Egyesült Államok piacán történő megjelenés érdekében”  (GOP-3.3.3-12-2012-0109) Projekt további fejlődési lehetőséget biztosíthat a nemzetközi piacokon való megjelenésben. A Swicon Zrt. előzetes információ szerzés alapján döntött az USA mellett. A célcsoportok: a pénzügyi/telco szektor, valamint MLM értékesítési modelleket alkalmazó hálózatok. Az USA terjeszkedés fókuszterméke a Swicon Univerzális Üzleti Csomagja.

Közreműködő szervezet: MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu
www.nfu.hu
www.nfu.hu/gazdasagfejlesztesi_programok_iranyito_hatosaga
Sajtóközlemény megtekintése

INNOVATÍV TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK FELKÉSZÍTÉSE HORIZON 2020

  • szechenyiKedvezményezett neve: SWICON Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
  • Projekt azonosító száma: GOP-3.3.4-15-2015-0025
  • Szerződött támogatás összege: 16.816.500 Ft
  • Támogatás mértéke: 75 %
  • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.10.31
  • Projekt címe: A SWICON Zrt. innovatív termékeinek és szolgáltatásainak portfoliójából kiválasztottak felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre
  • Projekt tartalmának bemutatása: A megvalósítandó projekt célja a SWICON Zrt. számára a Horizont 2020 program megismerése, pályázati lehetőségeinek elemzése és azonosítása, a cég releváns, innovatív projektötletéhez illeszkedő angol nyelvű pályázat előkészítése, a vállalt marketing tevékenységek támogatásával. A projekt során elvégzendő feladatok összességében egy komplex H2020 akcióterv kidolgozását és megvalósítását jelentik, mely projekt megvalósulásával a cég nemzetközi versenyképessége és innovációs potenciálja nő.